Over ons

We ontwikkelen kostenbesparende oplossingen gericht op bedrijven met flexibele arbeid, terwijl we een geweldige gebruikerservaring garanderen.


// Over Het Product

GotoWork is in 2005 ontwikkeld voor Vereijken Kwekerijen met als doel tijd en geld te besparen voor de vele telefoontjes die kwamen van scholieren met betrekking tot de aanwezigheid. Al snel kwam de vraag van andere tuinbouwbedrijven of zij GotoWork ook in gebruik konden nemen. Vanaf dat moment is GotoWork gestaag gaan groeien en wordt het nu door een divers aantal bedrijven gebruikt.

Tegenwoordig geven scholieren en ander flexibel personeel die werkzaam zijn bij deze bedrijven via GotoWork door wanneer ze beschikbaar zijn. Daarnaast communiceren de ondernemers van deze bedrijven via GotoWork met hun werknemers. Ook hebben deze ondernemers controle over wie er op welke dag aan de slag gaat.

In de toekomst zullen wij GotoWork blijven doorontwikkelen. Functionaliteit die een groot deel van onze klanten helpt zal worden toegevoegd. Gebruikerservaring staat hoog bij ons in het vaandel.


Verder zullen we mogelijkheden om kosten te besparen verkennen en via dit proces meer waarde voor uw bedrijf creëren.

// Contact

Er zit een toegewijd team achter GotoWork, dus als u een vraag of suggestie heeft (hoe klein dan ook) kunt u contact met ons opnemen via e-mail of: