Kostenplannen

// Kies een plan

GotoWork module
30Per Maand ex btw
  • Gratis opgezet
  • Onbeperkt aantal scholieren
  • Gratis 3 maanden gebruiken
  • Onbeperkt aantal e-mails


Bespaar kosten

De kosten van het gebruik van GotoWork bedragen minder dan 1 euro per dag. Als u dit vergelijkt met de kosten die u heeft door de vele telefoontjes van scholieren levert GotoWork u geld op. Daarnaast hoeft u uw personeel niet na te bellen in het geval dat u minder scholieren nodig heeft op een specifieke werkdag.

Gratis 3 maanden gebruiken

U kunt GotoWork gratis 3 maanden gebruiken. Na 3 maanden nemen we contact met u op. Stel dat u deze 3 maanden niet tevreden bent of simpelweg geen gebruik wilt maken van GotoWork dan zetten we de module stop. U zit nergens aan vast.

Facturatie

Na de testperiode van 3 maanden krijgt u een factuur. GotoWork wordt jaarlijks gefactureerd. Stel dat u per July 1, 2024 gebruik gaat maken van GotoWork, dan betaalt u tot en met June 30, 2025. GotoWork wordt automatisch verlengd. Wanneer u opzegt loopt uw abonnement af op de laatste dag van de gefactureerde abonnementsperiode. Er is geen restitutie van de factuur bij opzegging.

// Contact

Er zit een toegewijd team achter GotoWork, dus als u een vraag of suggestie heeft (hoe klein dan ook) kunt u contact met ons opnemen via e-mail of: